Δάνεια


Οι εποχές αλλάζουν αλλά οι βασικές μας ανάγκες για τροφή,ενδυση και στέγη παραμένουν διαχρονικές.

Πολύ συχνά στις Οικογένειες τίθεται το δίλημμά σχετικά με την κάλυψη της στεγαστικής αναγκης,της επιλογής ανάμεσα στην αγορά ή την ενοικίαση κατοικίας.

Τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα κάνουν την πλάστιγγα να κλίνει σαφώς προς την πρώτη επιλογή, αυτής τής αγοράς ακινήτου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δόση ενός δανείου είναι συνήθως ίση ή και πολλές φορές μικρότερη από το τίμημα της μίσθωσης του αντίστοιχου ακινήτου, ενώ ακόμη και σε καλές περιοχές δεν αποκλίνουν σημαντικά.

Ως εκ τούτου η αγορά κατοικίας με σκοπό την ιδιοκατοίκηση καθίσταται μία συμφέρουσα οικονομικά κίνηση.

Θέλετε Δάνειο;

Πάρτε αμεσα προέγγριση με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς πατώντας εδώ.


Η ALPHA DEAL, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου της, εξασφαλίζει για αυτούς τραπεζική χρηματοδότηση με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Διατηρώντας συμβάσεις συνεργασίας με τα μεγαλύτερά τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, είναι σε θέση να προσφέρει επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και το προφίλ του υποψήφιου δανειολήπτη και χωρίς κανένα κόστος για αυτόν.

Ενημερωθείτε για το υψος δανείου που θα πάρετε και από ποιά τράπεζα σας συμφέρει!

Η ALPHA DEAL μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της,που είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης των ελληνικών τραπεζών σε εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, εξασφαλίζει για τους πελάτες της:

  • Αμερόληπτη ενημέρωση αναφορικά με την τραπεζική αγορά, με στόχο την εύρεση της καλύτερης δυνατής προσφοράς/κόστος χρήματος.
  • Ταχύτητα στην όλη διαδικασία, από την έγκριση έως την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου.
  • Πλήρη ενημέρωση αναφορικά με το στεγαστικό δάνειο, τους όρους, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που το διέπουν.
  • Υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης του αιτήματος λόγω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών που απαρτίζουν το τμήμα.
  • Ενημέρωση σε βάθος αναφορικά με τη διαδικασία μεταβίβασης του ακίνητου και των εξόδων αυτής, καθώς και της πλέον συμφέρουσας λύσης για τον πελάτη.
  • Ευρύ και Ελαστικό ωράριο συναντήσεων.
  • Κανένα κόστος.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε το δάνειο σας πατώντας εδώ.